Avatar - ATMOS (Iboga Records), OLEG (Sun Festival), WEGHA (Ozora Festival)

Avatar - ATMOS (Iboga Records), OLEG (Sun Festival), WEGHA (Ozora Festival)

Avatar - ATMOS (Iboga Records), OLEG (Sun Festival), WEGHA (Ozora Festival)
november
2
szombat 23:30
Koncertterem

Avatar - ATMOS (Iboga Records), OLEG (Sun Festival), WEGHA (Ozora Festival)

  • Elektronikus

Az idén végre elkészült Atmos új albuma, melyet az A38 hajón egy exkluzív bulin mutat be nektek! Tomasz minden évben eljön hozzánk, és ez mindig különleges alkalom azoknak, akik régóta követik az ő munkásságát és régóta vesznek részt Avatar bulikon. Az idén nemcsak az új album bemutatása teszi különlegessé az estét, hanem az a vizuális élmény is melyet a Public Beta csapatának és 3D-s dekojuknak köszönhetünk. És ez még nem minden! Kiterjesztjük szárnyainkat, és a hajón három helyszínen leszünk jelen: az egyiken maga Atmos, másik kettőn pedig meglepetés fellépő vár majd titeket - ne hagyjátok ki!

Avatar Room:

ATMOS (Iboga Records) SWE

OLEG (Sun Festival) HUN

WEGHA (Ozora Festival) HUN

Techno room by @Lovetribe crew

Csin

K6no

P.E.P

Smoking room

Beta

Ígértük, hogy belakjuk a hajót, három helyszínen leszünk jelen:

Ezek közül az első és legnagyobb a nagyterem, azaz az „Avatar Room”, ahol Atmos, Oleg és Wegha vár majd titeket, őket már jól ismeritek.

A második helyszínünket „Techno Room”-nak hívják – ezt a nagyteremmel szemben találjátok - és a Love Tribe Crew fennhatósága alatt áll majd. Ez a 3 DJ-ből álló underground csapat a techno műfajának változatos rétegeibe enged számunkra bepillantást november 2-án.

CSIN jó pár stílusban otthonosan mozog, de mindig is vonzódott a progresszív hangzásvilághoz. Friss zenékkel telepakolt szettjeiben könnyedén vegyíti a törzsi ütemeket, pszichedelikus hangokat és táncra perdítő groove-okat. Szerinte egy DJ sosem egyedül, légüres térben alkot, hanem a közönségével együtt hoz létre valamit, ami a pillanat és a helyszín energiáját is tükrözi.

K6NO a dark, industrial és hipnotikus techno fúzióját afrikai dobritmusokkal és atmoszférikus elemekkel szövi át. Energiával teli szettjei önfeledt táncra hívják a közönséget.

P.E.P maratoni szettjeit általában atmoszférikus ambientből kezdi felépíteni, ami gyakran sötét, törzsi és hipnotikus technová alakul, de előfordul, hogy játékos house felé viszi tovább. Ha pár szóban kéne összefoglalni: előjáték, feszültség, eufória.

A harmadik helyszínünk pedig a hajó orr teraszán található és „Smoking Room” névre hallgat, ahol összetéveszthetetlen hangulatot kreál majd a jól ismert Beta, 30 éves pályafutását és bulijait nem kell bemutatni az elektronikus zene kedvelőinek.

A helyszín