Várkonyi Csibészek, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

Várkonyi Csibészek, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

Várkonyi Csibészek, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák
június
19
szerda 19:00
Koncertterem

Várkonyi Csibészek, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

  • Blues
  • Pop
  • Rock
  • Világzene, Népzene

A Várkonyi Csibészek és Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák most állami gondoskodásban élő gyerekekért zenélnek: a koncert bevétele a 2024-es ALAP!Tábor létrejöttét segíti.

Válts támogatói jegyet, és hozzunk össze együtt egy felejthetetlen élményt - Neked és az idei ALAP!Tábor lakóinak! 

A Várkonyi Csibészek 2017 óta szárnyalnak. Történetük Ózdon kezdődött a Common Vibe Egyesületnél, azóta több száz koncertet adtak az ország valamennyi színpadán és Európában. Ferenczi György és a Rackák ahová nyúlnak, aranyat találnak, utánozhatatlanul fonják össze a magyar és az amerikai zenét, költészetet, kultúrát.

Ők már mellénk álltak, mert "Közös a sors, közös a szív, ez az ALAP!Tábor"  Gyere, tarts velünk Te is!

Az ALAP!Tábor az a hely, ahol a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok a nehéz út közben feltöltődhetnek, pozitív visszajelzések által lendületet vehetnek - és ahonnan jól el tudnak rugaszkodni, menni tovább, a világ teteje felé.

Adj esélyt egy sorsfordító élményre, ha teheted, válts támogatói jegyet!



A Várkonyi Csibészek 2017 óta szárnyalnak, több száz koncertet adtak az ország valamennyi színpadán, vagy éppen határon túl. Történetük Ózdon kezdődött a Common Vibe Egyesületnél, akik gyerekek zenei képzésével, mentorálásával és tehetségük karbantartásával foglalkoznak.

Ferenczi György és a Rackák utánozhatatlanul fonják össze a magyar és az amerikai zenét, költészetet, kultúrát. Ahova nyúlnak, aranyat találnak, legyen az kalotaszegi vagy blues, Petőfi vagy Hendrix, az emberi hang ősi ereje vagy hangeszerek virtuóz kavalkádja.

“Közös a sors, közös a szív, ez az ALAP!Tábor” - szól a himnusz, amit a Várkonyi Csibészek együtt alkottak meg gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalokkal, a tábor lakóival. A dal 2022 nyarának legszebb pillanatában született, és természetesen ezen a fergeteges estén is elhangzik majd. 

A koncert bevétele ugyanis az idei ALAP!Tábor létrejöttét segíti. Az Élményakadémia Közhasznú Egyesület minden évben közösségi finanszírozással valósítja meg ezt a különleges programot, ahol a családon kívül nevelkedő gyerekek és fiatalok elfeledkezhetnek a gondjaikról, megélhetik az összetartozás élményét és kibontakozhatnak. Egy életre szóló megerősítést kapnak, hogy ők is fontosak.

Esemény a facebookon

A helyszín