Front Line Assembly (CAN), The Halo Trees (D), Ya Toyah

Front Line Assembly (CAN), The Halo Trees (D), Ya Toyah

Front Line Assembly (CAN), The Halo Trees (D), Ya Toyah
november
27
szerda 19:30
Koncertterem

Front Line Assembly (CAN), The Halo Trees (D), Ya Toyah

  • EBM
  • Industrial

Visszatér a Hajóra az immár kedvenccé vált kanadai Frontline Assembly, s visszahozza az industrial/EBM igazi klasszikus dögösségét a színpadra, ami garancia egy remek estére.


Front Line Assembly (CAN)

A Skinny Puppy első négy éve után kiváló énekes-billentyűs egészen új színt hozott az industrial világába mind az FLA atmoszférájának, mind dalszerzői-produceri jelenétének köszönhetően. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a kilencvenes években a független kiadóktól az MTV rotációig, Billboard-slágerlistákig és a Quake III soundtrackjéig jutó zenekar hamar az A-listás előadók és fesztiválheadlinerek között találta magát, miközben a tagok maguk is aktívan hozzátettek ahhoz, hogy az ipari ridegségű, nagyvárosi magányt megelevenítő atmoszféra új utakat törjön magának. Rhys Fulber produceri és billentyűs jelenléte a Fear Factory, a Paradise Lost, a Mindles Self Indulgence vagy épp a Nailbomb egyes lemezein alapjaiban adtak új löktetet a szubkultúra határfeszegetéseinek, egyben a metal és elektronika határterületeinek összefésülésének.

Augusztus 14-én pedig, több évnyi várakozás után mindkét zenekar teljes értékű koncertet ad majd a műfaj rajongóinak az erre legalkalmasabb ipari helyszínen, az A38 Hajó koncerttermében.

Felállás:

Bill Leeb – ének, szintetizátor, billentyűk, ütős hangszerek (1986–) 

Rhys Fulber – szintetizátor, billentyűk, programozás, ütős hangszerek (1989–1997, 2003–2006, 2014–) 

Jon Siren – dob (2017–) 

Tim Skold – gitár, billentyűk (2021-)

 


Linkek

Galériák

  • Front Line Assembly (CAN)
    1
  • Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE)

    40
  • Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE), Tension Control (DE)

    38

A helyszín