Gorg & Benzol, Minko (NL)

Gorg & Benzol, Minko (NL)

Gorg & Benzol, Minko (NL)
augusztus
4
vasárnap 19:00
orr stúdió

Gorg & Benzol, Minko (NL)

  • Blues
  • Hiphop, Funk, Soul

Gorg & Benzol


Ha azt hiszed, hogy a Gorg & Benzoltól laza könnyűzenei, sőt, rendkívül könnyen befogadható fúziós jazzre számíthatsz, tévedsz. Zeneelméleti furcsaságok, hektikus váltások technoba vagy latinra, gyomorforgató és szerelmes dalok kéz a kézben. Az izgalmas az egészben, hogy soha nem tudják, merre mennek, de a lényeg, hogy a végére odaérnek legalább.


Minko (NL)


A holland Minko zenekar egy Dordrecht nevű kisvárosból származik.

Dusty és Darryl Ciggaar testvérek és közeli barátjuk, Nick Croes közel húsz éve ismerik egymást. Van köztük egy bizonyos kémia, amit nehéz szavakba önteni. Kiskoruktól kezdve apukáik és nagybátyáik szárnyai alatt megtanultak játszani. Egyengették nekik az utat abban az időben, amikor a habzó jeges tea volt a kedvenc ital. Nyilván ez megváltozott.

Bár közeli barátok maradtak, külön utakon jártak. Hosszas átzenélt napok után egy csillagos éjszakán a fiúk Balin egymásra néztek, és azt mondták: nem a saját zenénket kellene játszani?

Ez megadta az alaphangot a következő évekre. Ez egy új korszak hajnala volt, amikor a zenekar új zenén kezdett el dolgozni.

Hamarosan összeálltak haverjukkal, Tammo Deulinggal, és a banda teljes lett. Minko megtalálta a gerincét és felszállt!

Készüljön fel a szenvedélyes rock&rollra, country-soulra, rootsra, szentimentális punkdalokra, rhythm and bluesra és minden másra, ami még ezek mellett van.


A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány és a  LivEurope támogatásával valósult meg.

A helyszín

orr stúdió
Felhangolva

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

A38 Tetőterasz