A Duna vízszintjének tetőzése miatt az A38 Hajó szeptember 17-től rövid időre bezár, amíg újra biztonságosan megközelíthető lesz. Stábunk folyamatosan figyeli az előrejelzéseket, ennek megfelelően az árvíz tetőzésének ideje alatt érintett programok pontos megtartásáról tájékoztatást adunk a Facebook eseményekben, az a38.hu-n, online vásárlóinkat e-mailben és más social media felületeinken. Bízunk abban, hogy mihamarabb újra tudunk titeket fogadni! Köszönjük a türelmet: Az A38 Hajó legénysége

Melodica presents: Generations - Peter Makto, Gregory S, Justrice, Davko, Lücien, Aquarius Ezra

Melodica presents: Generations - Peter Makto, Gregory S, Justrice, Davko, Lücien, Aquarius Ezra

Melodica presents: Generations - Peter Makto, Gregory S, Justrice, Davko, Lücien, Aquarius Ezra
október
11
péntek 23:30
Koncertterem

Melodica presents: Generations - Peter Makto, Gregory S, Justrice, Davko, Lücien, Aquarius Ezra

  • Elektronikus

A Melodica minden amiről a dallamos és lendületes klub zenék szólnak. Nem brand függő, változatos line up-okkal jelentkező eseménysorozat a műfaj kedvelőinek

Az első felvonás főszereplői a már TAPASZTALT ismert és világszinten elismert, teljességgel hiteles Truesounds Music kiadó DJ formációja és az ÚJ GENERÁCIÓ lendületes trónkövetelői - akik a legautentikusabbak ebben a műfajban Magyarországon.

Főszereplők:

- a Truesounds Music a lemezkiadói tevékenységével - mely számos világsikert aratott - és az egyéni előadói tevékenységével is számottevő a elektronikus zenei életben!

PETER MAKTO & GREGORY S páros zenéi már a műfaj kezdeti időszakában is ott szerepeltek a legnagyobbak Solomun, Fideles, Colyn, Eelke Kleijn műsorában. A kettőjük B2B játéka mindig egy különös élményt és egy magasabb energiát közvetít.

JUSTRICE kiemelt hazai exportőre a világot lázban tartó melodic house & techno láznak. Tale Of Os, Mind Against, Innellea, Colyn, Fideles, Coeus, Mathame, Argy és még sokan mások a nagyágyúk közül rendszeresen pörgetik az ő zenéit. Büszkék vagyunk arra, hogy itthoni alkotástól hangos Mexikó, USA, Ibiza. Justrice egyedi DJ szettjei az utóbbi időben nagyon sok új arcot mozgattak meg. Veszélyes a srác a reggeli órákban!

DAVKO univerzális DJ és szelektor, kivételes képességgel kapcsolódik a közönségre, a kezei között minden buli a legbiztosabb alapokon van. Zseniális ízléssel fűzi fel egymás után az érzelmes és dinamikus zenéket.

LŪCIEN neve az elmúlt időszakban egyre több helyen bukkant fel a műfajt illető specifikus eseményeken. A lendületesebb melodic house & techno közegében érzi igazán jól magát, ezúttal bizonyíthatja a rátermettségét, hogy miként kell az "i"-re feltenni azt a bizonyos pontot! Olyan nevek mellett szerepelt már mint ARTBAT, Kevin De Vries, Innellea, Coeus.

AQUARIUS EZRA a produceri oldalon erősítette eddig a nevét, olyan neves kiadókon jelent meg mint a Black Rose, Dear Deer Black, Aera Verde, Moodyverse és Awen - erős pályakezdés, jó lesz a figyelmünket rá is fordítani a jövőben. Agents Of Time, Massano, Korolova, Adam Sellouk, Erly Tepshi csak pár név akik folyamatosan támogatják az Aquarius Ezra produkciókat.

Az új és az idősebb generációk találkozás mindig érdekes egyveleget szül a DJ pult mögött, ugyanúgy a generációs találkozások a parketten is sok jó sztorit indítanak el. Új barátságok, közös élmények formájában!

Ezen az estén senki nem fogja vissza magát, nyitástól zárásig komoly tempó lesz és a legjobb zenék szólnak majd egy a féktelen táncolásra tökéletes helyszínen az A38 hajó gyomrában!

Itt csak a hangerő, a fények, a közönség és a DJ-k uralják az estét! Mindenki egyenlő, nincs VIP, nincs megkülönböztetés!

Hatalmas buli lesz!

Ott találkozunk 




A helyszín