A Duna vízszintjének tetőzése miatt az A38 Hajó szeptember 17-től határozatlan ideig bezár. Stábunk folyamatosan figyeli az előrejelzéseket, ennek megfelelően az árvíz tetőzésének ideje alatt érintett programok pontos megtartásáról tájékoztatást adunk a vonatkozó Facebook eseményekben, az a38.hu-n, online vásárlóink számára e-mailben és más social media felületeinken. Bízunk abban, hogy mihamarabb újra tudunk titeket fogadni! Köszönjük a türelmet! Az A38 Hajó legénysége

Soulwave - Eltört Szívek Klubja

Soulwave - Eltört Szívek Klubja

Soulwave - Eltört Szívek Klubja
november
9
szombat 20:00
Koncertterem

Soulwave - Eltört Szívek Klubja

  • Pop

Hosszú idő után ismét visszatérünk a hajó színpadára, ahol hagyományteremtő céllal rendezzük meg az Eltört Szívek Klubját! 

Ti is tudjátok, hogy ha szerelmes dalokról van szó, akkor ránk mindig számíthattok, de olyan slágerekkel sem leszünk adósak mint a Minden Tévedésem vagy a Kalandor, az Ami Nem Öl Meg, amik épp a csalódások feledéséről szólnak. Ezek a mi dalaink nektek, amiket most így tíz év elteltével egy másfél órás élménybe gyúrtunk össze, hogy elkezdjük a zenekar első magyar dalától a Szélcsendtől, egészen addig amíg az olyan új slágerek robbannak a színpadon mint a Miattad. Ráadásul ezúttal látványban is különleges show-t fogunk hozni, így sok újdonság mellett, még extrán új dalok is érkeznek addig. 

Ez tehát az Eltört Szívek Klubja, ami idén elrajtol, Ti pedig reméljük csatlakozni fogtok hozzánk Novemberben.

Esemény a facebookon

Soulwave (HU)

A Soulwave-et 2007-ben alapította  Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi; nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva. Már a bemutatkozó daluk a ’Lonely’ bizonyította, hogy kivételes érzékük van az alternatív popszámok megírásához. A 2010-ben jelent meg a zenekar első nagylemeze a One Night Stand, amit három évvel később, egy svédországi kiadónál megjelent, 1975 elnevezésű EP követett. Ebben az időszakban a zenekar főként külföldön, többek között Németországban, Csehországban, Ausztriában és Hollandiában turnézott, miközben Magyarországon a Petőfi Rádióban debütáló I Can’t Be Loved - nak köszönhetően egyre ismertebbé váltak. 2015-ben jelent meg a Soulwave első magyar nyelvű dala a „Szélcsend” amely rögtön a Petőfi Top 30-ba is bekerült, emellett bemutatkoztak az MR2 Akusztikban, aminek köszönhetően leszerződtek a Universal kiadóhoz. 

Az áttörést a 2016-ban megjelent Mindent Elhittem című dala hozta meg a zenekarnak, ami ismét rádiós slágerlistákra került, a dalra forgatott videoklip pedig a VIVA TV magyar slágerlistájának élén landolt. Ezt követően jelent meg a zenekar eddigi legnagyobb slágere a Comet díjra jelölt Kalandor, amely egyszerre vezette a Class FM és a Petőfi Rádió toplistáját, továbbá bejutott a Dal 2017, Eurovíziós dalválasztó műsorába, ahol a közönségszavazatoknak köszönhetően a döntőig menetelt.  Az erős évkezdést a Szaladok című dalukkal tetézték, amely első helyen nyitott a Petőfi toplistáján. Ebben az évben a zenekar több mint 80 koncertet adott, elnyerte az Év Felfedezettjének járó Petőfi Zenei Díjat, majd megjelentette Nehezen Múlik című videoklipjét, a dal pedig ismét első helyre repítette a zenekart a rádiós toplistákon. 2018-at önálló klubturnéval indította a Soulwave, amelynek a sikereire a szakma is felfigyelt, hiszen Fonogram díjjal jutalmazták a zenekart, év felfedezettje kategóriában, illetve beválasztották a Nagyszínpad műsorába.

A zenekar tagjai:

Fodor Máté - ének
Huszár Ádám - gitár
Szabó Ferenc - gitár, vokál
Góczán Gábor - basszusgitár, vokál
Holdosi Attila - dobok

  


Linkek

A helyszín